We zitten niet stil bij Springlab! Hieronder vind je een overzicht van alle lopende projecten en hun status. 

facebook_banner_02
Real life game Moon Trees is opgeleverd en heeft een gebruikerstest t/m 6 november ondergaan. Momenteel werken we aan de verbetering van de game dynamics en de fysieke elementen van de game.


eindhoven

Onze ‘groene golf voor fietsers’ Light Companion wordt binnenkort geïnstalleerd in Eindhoven, Antwerpen en Utrecht voor een langdurige gebruikerspilot op de weg.


Schermafbeelding 2016-08-28 om 15.15.35We testen momenteel de software van de eerste smartwatches van het Happy Walking Project.


way2go

Kinderen veilig naar school is de missie van het nieuwe project Way 2 Go. Interviews met ouders van schoolgaande kinderen zijn net afgenomen en inspireren! De eerste brainstormsessies over onze oplossing zijn inmiddels geweest.


buitenbloem

In twee zorgcentra in Almere en Naarden hangen sinds begin november twee prototypes van De Buitenbloem; een lichtgevende bloem die buitengeluiden verspreidt en ouderen in verzorgingstehuizen in beweging brengt.


dhkmp-cmf-6298-1
Voor De Heikamp bedenken we een alternatieve indoor game voor ouderen, volwassenen en kinderen die ze binnen kunnen spelen. Dit project heeft als werktitel Bowlen 3.0. De eerste brainstormsessie op locatie heeft inmiddels plaatsgevonden.