springlab_groepsfoto_avatars_voor_export_02-41

Ontmoet het team van Springlab.

 

Ons team

Jan-Paul de Beer

Chief Springlab
Mede-oprichter Springlab. Mijn drijfveer is om met innovatie en ondernemerschap bewegen leuker en makkelijker te maken, voor mezelf en anderen. Het longboard staat voor vooruitgang, flexibiliteit, snelheid en fun.
E-mail: jp@springlab.nl
Ons team

Thom Rutten

Chief Knowledge
Als mede-oprichter van Springlab wil ik kennis beter benutten, zodat we de samenleving actief kunnen maken. Vandaar ook het boek! Naast Springlab werk ik bij Fontys Hogeschool. In mijn vrije tijd zit ik zoveel mogelijk op de racefiets.
E-mail: thom@springlab.nl
Ons team

Theo Dirksen

Chief Commercie
Betrokkenheid bij Springlab geeft mij de gelegenheid om innovatie, creativiteit en focus op bewegen te combineren. De wandelstok met verzamelde 'plaatjes' verwijzen naar mijn ervaring waar Springlab gebruik van kan maken. En je kunt op mij leunen.
E-mail: theo@springlab.nl
Ons team

Michael Breedt

Projectmanager
Als projectleider houd ik de planning en begroting goed in de gaten, alles wordt genoteerd! Met dit werk kan ik direct bijdragen aan sportparticipatie en het verminderen van overgewicht en inactiviteit. Fantastisch!
E-mail: Michael@springlab.nl
Ons team

Salko Kattenberg

Game designer
Als game designer ontwerp ik bewegelijke spelmechanismen en meeslepende games voor een uitdagende spelervaring. Ik breng mensen in beweging door spelers te verleiden en motiveren om dat stapje extra te doen. Want het leven kan altijd leuker!
E-mail: salko@springlab.nl
Ons team

Jaco Smit

Sales
E-mail: jaco@springlab.nl
Ons team

Bertrand Burgers

Chief Communicatie
Als communicatieman is het mijn doel om Springlab nog beter op de kaart te zetten. Ik vind het fantastisch om op deze manier bij te dragen aan een actievere en gezondere samenleving!
Mail: Bertrand@springlab.nl
Ons team

Jip Peper

Chief Operation & Sales Springlab Forest
Met passie voor bewegen en natuur én samen met een aantal fantastische collega’s hou ik mij dagelijks bezig met onze vier klimbossen. Mijn nationale en internationale contacten wil ik benutten om, met Hans-Peter Baars, de verkoop en installatie van Springlab Forest voor mijn rekening te nemen.
Ons team

Hans Peter Baars

Chief Operation & Sales Springlab Forest
Samen met Jip heb ik de afgelopen jaren 4 Klimbossen ontwikkeld en geëxploiteerd, naast mijn scheeptimmerbedrijf Ventis. Mijn drijfveer is plezier hebben in het creëren van iets nieuws samen met anderen. Voor Springlab Forest zorgen Jip en ik voor de installatie en verkoop van de real life klimgame.