Springlab krijgt mensen in beweging door eigen innovaties. We geloven echter dat we nog meer bereiken als we anderen kunnen inspireren om ook te innoveren. Springlab heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen en vermarkten van nieuwe innovaties. De kennis die we opgebouwd hebben delen we graag door het geven van masterclasses en lezingen.

Masterclasses & lezingen

Masterclasses

Masterclasses zijn halve of hele dagdelen waarin we met groepen mensen aan de slag gaan met innovatieprocessen. Je leert in korte tijd wat tegenwoordig de belangrijkste succesfactoren zijn voor innovatie. En je doet oefeningen om dit in de praktijk te testen. Springlab gaf eerder al masterclasses aan het Nederlands Instituut voor Sport & Bewegen, Limburglab en KNGF.

Masterclasses & lezingen

Lezingen

Innovatie zit vol verhalen en inspiratie. Springlab vertelt verhalen over hoe je kunt innoveren, wat de laatste sport- & beweegtrends zijn, maar ook over onze projecten. We geven regelmatig lezingen over het Happy Biking Project en de Active Cues Tovertafel. Springlab gaf eerder lezingen aan de Fietsersbond, Café du Tour en KNGF.

Ben je op zoek naar inspiratie voor sport- & beweeginnovatie
voor je team of evenement, neem dan contact op met Jan-Paul.