We hebben even gehamsterd en dit is het resultaat: het innovatienieuws van week 24, 25 en 26 met verrassende innovatieve producten.

Innovatienieuws

 

Hamster wheel standing deskStanding desk
Wil jij gezonder en/of productiever werken achter je bureau? Dan hebben Robb Godshaw en Will Doenlen de oplossing voor jou. In hun hamsterwiel is een stabureau geïntegreerd is. Check hun website om jouw eigen design te maken!


So you think you can boulder?Boulderwithatwist
Op zoek naar een vernieuwende activiteit voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje? Neem dan eens contact op met de makers van Boulder with a Twist. Robert Groenewald, Terry Brochard en Thomas Lievestro ontwikkelden de 3D Twister box, waarbij je tijdens het spelen van Twister uitgedaagd wordt om zo lang mogelijk te blijven hangen in de meest onmogelijke posities.


Osteria ai PioppiPioppi_park2
Dit is de naam van het bijzondere amusementspark in een groot Italiaans bos, opgericht door Bruno Ferrin. Dit bos zorgt ervoor dat je moet bewegen als je wilt spelen. Zonder beweging van de mens komen de motorloze attracties niet in beweging. Om aan de kinderen te laten zien hoe het moet, komen de ouders ongedwongen in actie en voelen ze zich weer helemaal kind! Bekijk de ontroerende trailer op de site van het park.


De PodRidePodRide
Voor de speed pedelec-gebruikers die geen last willen hebben van slecht weer komt binnenkort de PodRide. Deze grappige en praktische fietsauto is ontworpen door de innovatieve Zweedse fietser Mikael Kjellman en heeft een topsnelheid van 25 km/h. Kijk om overtuigd te worden even het filmpje en wellicht word jij de eerste PodRider in Nederland!


iMO-LEARNimo-learn-school-alt-49
Dit concept maakt het mogelijk om op een unieke manier de leeromgeving actiever te maken. De duurzame innovatieve zitjes (met of zonder bewegingssensoren) met vele oefeningen bieden drie leermethoden aan. Dit zijn dynamisch zitten, analoog actief leren en digitaal bewegend leren. Dit kan toegepast worden in de leerdomeinen wiskunde, taal, evenwichtsoefeningen en breinbrekers. Doordat iMO-LEARN leren combineert met bewegen, leren kinderen intenser en ontplooien ze hun creativiteit!