De Springlab Beweegvloer voor kleuters

Leren, bewegen en spelen in één!

 

Van zittend naar bewegend leren

De grote winst van de Springlab Beweegvloer

Met de Springlab Beweegvloer wordt de lesstof voor kleuters op een speelse en innovatieve manier beweeglijk gemaakt. Hiermee wordt leren een belevenis en behaal je tegelijkertijd leer- en beweegwinst!

De Springlab Beweegvloer is ook heel praktisch: de kleuters bedienen hem helemaal zelfstandig, waardoor het weinig voorbereiding vraagt van de leraar. Dat betekent dus heel wat tijdwinst!

Wil je het eerst even met eigen ogen zien? Vraag dan hieronder een 1-op-1 virtuele demonstratie aan. 

Virtuele demo

Leerwinst

Beter leren door beweging

Onderzoek toont het aan: als kinderen bewegen tijdens het leren, dan leren ze beter! De educatieve games voor kleuters op de Springlab Beweegvloer zijn ontwikkeld samen met ervaren leraren en pedagogen, echte experts uit het veld dus. Samen hebben we ervoor gezorgd dat de kinderen hoge betrokkenheid hebben bij de spellen en dat die spellen ook naadloos aansluiten op de SLO leerdoelen. Hierdoor is de Springlab Beweegvloer ideaal voor het automatiseren van kennis.

Kleutergames

Beweegwinst

Blije, gezonde kinderen

De beweegvloer zorgt voor maximaal speelplezier met hoge betrokkenheid. De educatieve spellen stimuleren tijdens het spelen gevarieerde bewegingen met het hele lichaam. Zo kunnen kinderen rennen, springen en rollen op de vloer. Zo werken ze niet alleen aan taal, rekenen of kleuren, maar ook aan hun motorische ontwikkeling. Bewegend leren zorgt ook voor een betere concentratie, juist voor die kinderen die moeite hebben met zich concentreren.

Tijdwinst

De leraar houdt tijd over

Er is geen voorbereiding of begeleiding nodig van de leraar. De kinderen kunnen de Springlab Beweegvloer zelfstandig bedienen met een tablet. Daarnaast is er een intelligent plansysteem, zodat je met meerdere klassen gebruik kan maken van de Springlab Beweegvloer. Als leraar hoef je dus geen planning te maken voor de Springlab Beweegvloer en houdt je tijd over voor andere belangrijke dingen!

Imagowinst

Loop voorop

De Springlab Beweegvloer is nieuw in het onderwijs, maar is al sinds 2018 een begrip in de kinderopvang. Daar heeft de Springlab Beweegvloer al duizenden peuters in beweging gebracht. Nu kunnen op de basisschool en in het IKC zowel peuters als kleuters in beweging gebracht worden tijdens het leren. Met het kleuterpakket op de Springlab Beweegvloer kun je met jouw school voorop lopen met de meest opvallende onderwijsinnovatie van 2020!

De grote winst van de Springlab Beweegvloer

 

Jouw mogelijkheden

Wat krijg je allemaal?

De Springlab Beweegvloer is een compleet pakket waar je direct mee uit de voeten kunt. Aan en gaan, noemen we dat! Geen gedoe, optimaal plezier. De installatie is zo gepiept en je kun direct aan de slag. Kies je voor een vaste beweegvloer of een mobiele beweegvloer? Wil je alleen kleuter games, of ook peuter games? Wil je weten wat voor jouw locatie de beste mogelijkheden zijn? Bekijk hier de productinformatie en de prijzen.

Product- en prijsinformatie Kleutergames

 

 

Bewegend leren expert

Jan-Paul de Beer

Mail mij via jp@springlab.nl
Bel of app mij via 06 11 35 04 23