Probleem

Nederlanders zijn Europees kampioen stilzitten. We zitten gemiddeld 7,4 uur (!) per dag. Meer dan wie ook in Europa. Een record waar we niet trots op mogen zijn. Langdurig zitten is erg ongezond en deze risico's zijn niet te compenseren met sporten na het werk. De uitdaging die we van het Nederlands Instituut voor Sport & Bewegen meekregen was om een oplossing te bedenken om actiever te kunnen werken.

Aanpak

Wij hebben onderzoek gedaan onder mensen met een zittend beroep en HR en facilitair managers. Hieruit kwam naar voren dat mensen op zoek zijn naar een laagdrempelige oplossing om het zitten te doorbreken wat niet ten koste gaat van het werk. Na verder onderzoek kwamen we erachter dat staand vergaderen een hele efficiente, bewezen en laagdrempelige manier is om dit te doen. Alleen de standaard sta vergadertafels verleiden mensen niet om hieraan te gaan staan. Middels co-design met product ontwikkelaars, creatievelingen en de doelgroep hebben we een concept ontwikkeld om het zitten tegen te gaan.

Oplossing

De UPQI. Een visueel aantrekkelijke sta vergadertafel die mensen verleid om hier aan te gaan vergaderen. Hiermee kan je gezonder en zelfs 30% productiever werken!

 

UPQI is een visueel aantrekkelijke sta vergadertafel die mensen verleid om hier aan te gaan vergaderen.

Wist u dat u op een werkdag gemiddeld 80%(!) van uw tijd zittend door brengt? Onderzoek wijst er op dat dit negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid. Door staand te vergaderen doorbreekt u dit patroon van zitten.

Wij bieden u UPQI, gezonde sta-vergadertafels met een aantrekkelijk design en een zelf te bepalen inhoud. Van water, fruit en planten tot presentatiemateriaal van uw bedrijf. In de UPQI kunt u alles kwijt om uw dag gezonder en energieker te maken.

Ga ook staan en merk direct het verschil.

Wij hebben Upqi samen ontwikkelt met Peerdrops. Upqi wordt door Peerdrops vermarkt en aangeboden.
Meer informatie en bestellen:
http://www.upqi.nl

Bekijk hieronder de film die uitlegt waarom staand vergaderen noodzakelijk is.

Opdrachtgever

NISB logo Gorot

Partner

LogoPeerdropsKlein