Problem

Gaming wordt steeds populairder. Het grote nadeel is dat het vaak binnen en inactief is. Kunnen we niet meer gaming toevoegen aan de natuur? Dat was de vraag van het Springlab Innovatiecafe maar ook van Klimbos Veluwe. Het klimbos was op zoek naar een nieuwe activiteit die het aan zijn assortiment kon toevoegen om meer game en teambeleving toe te voegen aan haar klimbos. Maar ook om nieuwe doelgroepen aan te trekken.

Approach

We zijn gestart met een brainstorm samen met het personeel van Klimbos Veluwe om te onderzoeken wat aansprekende concepten waren. Hieruit kwam naar voren dat het concept van Escape Rooms iedereen erg aansprak. Middels co-design en rapid prototyping met game ontwikkelaars, architecten, techneuten en de doelgroep zijn we een heel nieuw Escape Room concept gaan ontwikkelen.

Solution

Escape Park Veluwe! De meeste actieve Escape Room van Nederland en misschien wel ter wereld. Dit is geen gewone Escape Room. De buitenruimte speelt een grote rol maar ook je eigen fysieke inzet. Want met alleen brains kom je er niet..

Escape Park Veluwe is de meest actieve Escape Room van Nederland. Een Escape Room waarbij je door middel van teamwork, speurwerk, communicatie en fysieke activiteit het mysterie moet oplossen en binnen 60 minuten uit het park moet ontsnappen. De Escape Room is speelbaar voor iedereen, ongeacht leeftijd en/of fysieke conditie. Hebben jij en je vrienden, familie en collega’s de muscles en de brains om dit te doen?

De tijd tikt door in de bossen Apeldoorn en dat gaat sneller dan je denkt..

Meer informatie en boeken: http://www.escapepark.nl

Opdrachtgever

Drukwerk

Partner

OC_logo_zwart